3895
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3895,wp-custom-logo,stockholm-core-2.3.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3214

Bettina Wolmersen Larsen

Grafisk designer, macdesigner og fotograf

 

Med en bakgrunn som grafisk designer og en brennende interesse for fotografi, søker jeg alltid etter muligheter for vekst. Jeg elsker å løse kreative utfordringer og er klar for spennende prosjekter.

Si hallo

Send meg gjerne en melding om jeg kan hjelpe deg med noe.

  Noen av de jeg har jobbet med

  logo
  logo
  logo
  logo
  logo
  logo
  logo
  logo
  logo
  logo